top of page

Pomozte nám vybudovat nezávislý Czech-Tube!



Dámy a pánové,


jak jste si jistě všimli, video platformy jako Youtube cenzurují obsah svých členů. Nejen, že taková činnost není v souladu s morálkou a dobrými mravy, ono to není ani v souladu s českými zákony, dokonce ani s ústavou a Listinou základních práv a svobod. Ale víte jak to funguje ve světě práva, že? Máme tu spoustu zákonů, ale ti kdo mají moc, si jedou klidně na červenou. Existují alternativy k Youtube, ale ti již buď také zavádí cenzuru nebo nemají potřebné funkce, limitují datovou velikost, rozměry videa nebo zkrátka požadují po členech peníze za členství.


Již nyní jsme pro vás vytvořili základ, betaverzi budoucího projektu CzechTube, který je momentálně v testovací fázi, ale stále není projekt v takové fázi abychom byli s výsledkem spokojeni. Již dnes se můžete seznámit s jeho funkcemi a nabídkou. Na co se můžete těšit? Především na všechna vaše oblíbená videa, která cenzoři Facebooku a Google zas tak v oblibě nemají :) a hlavně na fakt, že CzechBook vám tato nebo jiná videa rozhodně mazat nebude. Narozdíl od Big-Tecu respektujeme vaše právo na soukromí, svobody slova a zákony České republiky. Projekt najdete na asdrese: www.czechtube.net/czechtube. V budoucnosti plánujeme, že projekt poběží na samostatné adrese www.czechtube.net.


Bohužel, nyní jsme však narazili nejen na pár technických problémů, ale především na problém spojený s financováním. Díky vám se nám podařilo zprovoznit již mnoho funkcí na CzechBooku, ale zaslané příspěvky jsou již bez mála vyčerpány a na vývoj CzechTube již prostředky nestačí. Krom nákladů na vývoj a pořízení potřebných aplikací, potřebujeme také získat neomezený hosting a to není nic levného. V osobních silách vývojářů není bohužel možnost tyto finanční prostředky nakumulovat, ale s vaší pomocí bychom mohli našeho cíle dosáhnout.


Pokud by se podařilo získat větší objem příspěvků, rádi bychom výtěžek využili nejen na vývoj CzechTube a nových funkcí, ale také na propagaci CzechBooku na konkurenčních sociálních sítích, na Google a dalších místech, aby se o CzechBooku dozvěděl opravdu každý i mimo bubliny zapojených členů.


Pokud byste rádi viděli CzechTube spuštěný na plné obrátky a rádi byste viděli spuštění dalších služeb, a rádi byste tento nadějný projekt podpořili finančně, budeme moc rádi. Proti nám stojí obrovské molochy financované globálními společnostmi a bankami, ale za námi žádná taková síla nestojí a určitě stát nebude. Proto se bez vaší pomoci neobejdeme.


Pošlete prosím příspěvek na účet č.: 1030683003/6100

Pro zahraniční platby uvádějte: CZ4761000000001030683003


Nezapomeňte uvádět do textu pole slovo "dar".


Každá stokoruna je důležitá a pokud chcete tak jako my, aby naše síť byla úspěšná a mohla se rozvíjet, budeme potřebovat vaši finanční podporu.


Pokud máte jakékoliv dotazy k vývoji sítě, prosím kontaktujte nás v Informační skupině CzechBooku, nebo na mém osobním profilu či přes CB messenger.


Děkuji, váš Morpheus!



472 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page