top of page

Děkujeme za příspěvky, CzechTube je tu!

Aktualizováno: 14. 6. 2020



Děkujeme přátelé za Vaši podporu!


Do 21. května 2020 byla od poskytovatele portálového řešení vypsaná 50% sleva na hosting, který jsme potřebovali k oficiálnímu spuštění CzechBooku nakoupit, což se nakonec úspěšně povedlo díky členům, kteří nás finančně podpořili. Navíc se nám podařilo získat domény www.czechbook.net a www.czechtube.net na kterých systém již úspěšně běží. Během pár dní jsme totiž vybrali dohromady dostatek příspěvků abychom mohli konečně odstartovat!


A nejen to! CzechBook jsme dále rozšířili o novou službu CzechTube a vytvořili apku pro vaše mobilní telefony, kterou si můžete stáhnout na adrese: https://1url.cz/4zp5x


V rámci aplikace si můžete již mezi sebou již posílat zprávy, vytvářet příspěvky či skupiny, doporučovat CzechBook a naši apku ostatním a mnohá další kouzla :) Věříme, že peníze věnované našimi podporovateli padly na úrodnou půdu, a že budete s používáním CzechBooku spokojeni!


Dále jsme pro vás vytvořili základ budoucího projektu CzechTube, který je momentálně v testovací fázi, ale již dnes se můžete seznámit s jeho funkcemi a nabídkou. Na co se můžete těšit? Především na všechna vaše oblíbená videa, která cenzoři Facebooku a Google zas tak v oblibě nemají :) Projekt najdete na asdrese: www.czechtube.net/czechtube


Děkujeme našim přispěvatelům:


Pavla Marková, Michal Kukla, Likovský Leon, Alvarezová Miriam, Malinovská Monika, Lucie Černá, Jaroslav Steiden, Novotná Martina, Zdeněk Melichar, Lenka Havlíčková, Viktor Weiniger, Petr Viktorýn, Tomáš Havlíček, Marie Holčáková, Ing. Petr Kříž, Jaromír Štefka, Iva Floríková, Oldřich Bochníček, Milena Firlová, Anna Zabenská, Michael Skřepský, Luděk Bernát, Alena Kubínová, Radka Wiedemann, Marek Černý, Jitka Černá, Anežka Nevrelová, Jan Pyntir, Pavel Stráský


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️DĚKUJEME❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Pokud by se podařilo získat větší objem příspěvků, rádi bychom výtěžek využili na vývoj nových funkcí a na propagaci CzechBooku na konkurenčních sociálních sítích, na Google a dalších místech, aby se o CzechBooku dozvěděl opravdu každý i mimo bubliny zapojených členů.

Pokud byste rádi viděli Czechbook spuštěný na plné obrátky a rádi byste viděli spuštění dalších služeb, a rádi byste tento nadějný projekt podpořili finančně, budeme jedině rádi. Proti nám stojí obrovské molochy financované globálními společnostmi a bankami, ale za námi žádná taková síla nestojí. Proto se bez vaší pomoci neobejdeme.


Pošlete prosím příspěvek na účet č.: 1030683003/6100

Pro zahraniční platby uvádějte: CZ4761000000001030683003


Nezapomeňte uvádět do textu pole slovo "dar".


Každá stokoruna je důležitá a pokud chcete tak jako my, aby naše síť byla úspěšná a mohla se rozvíjet, budeme potřebovat vaši finanční podporu.


Pokud máte jakékoliv dotazy k vývoji sítě, prosím kontaktujte nás v Informační skupině CzechBooku


Váš tým Czechbook!

360 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page