top of page

Pomozte CzechBooku fungovat další rok!



Dámy a pánové, vážení uživatelé sítě CzechBook. Rok se s rokem sešel a další rok provozu je za námi, již je na CzechBooku přihlášených přes sto tisíc uživatelů a naši aplikaci si již stáhlo 30985 uživatelů! Bohužel však provoz serveru něco stojí a celoroční hosting nám právě končí a s ním spojené další služby nezbytné k provozu. CzechBook je jediná necenzurovaná sociální síť v ČR. CzechBook nikdo nefinancuje, nemáme sponzory, ani neprodáváme reklamu. Pokud byste si přáli pokračování provozu sociální sítě CzechBook, je potřeba abychom se na provoz nějak složili.

Pokud byste rádi viděli Czechbook stále spuštěný na plné obrátky a rádi byste náš projekt podpořili finančně, budeme rádi. Proti nám stojí obrovské molochy financované globálními společnostmi a bankami, ale za námi žádná taková síla nestojí. Proto se bez vaší pomoci neobejdeme.

Pošlete prosím příspěvek na účet č.: 1030683003/6100

Pro zahraniční platby: CZ4761000000001030683003


Nezapomeňte uvádět do textu pole slovo "dar".


Pokud se sejde dostatek financí, uhradíme náklady spojené s provozem. Pokud se sejde více peněz, zainvestujeme je do nových funkcí a rozšíříme tak všem uživatelům jejich možnosti.


Každá stokoruna je důležitá a pokud chcete tak jako my, aby naše síť byla opět na 100% funkční, úspěšná a mohla se rozvíjet, budeme potřebovat vaši finanční podporu.


Děkujeme, bez Vaší pomoci se neobejdeme, Váš tým Czechbook!

20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page