top of page

Děkujeme za příspěvky, jedeme z kopce!

Aktualizováno: 14. 6. 2020



Tak jsme to stihli přátelé!


Do 21. května 2020 byla od poskytovatele portálového řešení vypsaná 50% sleva na hosting, který jsme potřebovali k oficiálnímu spuštění CzechBooku nakoupit. Navíc se nám podařilo získat doménu www.czechbook.net na které systém ode dneška poběží. Během pár dní jsme totiž vybrali dohromady na příspěvcích již úžasných Kč 1572,-, takže základní provoz a doménu jsme mohli pořídit. Abychom se však dobrali ke kýženému dílčímu výsledku, chybí nám vybrat již pouze 1.328,- Kč.


Děkujeme zejména těmto členům:


Pavla Marková, Likovský Leon, Alvarezová Miriam, Malinovská Monika, Lucie Černá, Jaroslav Steiden, Novotná Martina ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️DĚKUJEME❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Pokud by se podařilo získat větší objem příspěvků, rádi bychom výtěžek využili na vývoj nových funkcí a na propagaci CzechBooku na konkurenčních sociálních sítích, na Google a dalších místech, aby se o CzechBooku dozvěděl opravdu každý i mimo bubliny zapojených beta-členů.

Pokud byste rádi viděli Czechbook spuštěný na plné obrátky a rádi byste viděli spuštění dalších služeb, a rádi byste tento nadějný projekt podpořili finančně, budeme jedině rádi. Proti nám stojí obrovské molochy financované globálními společnostmi a bankami, ale za námi žádná taková síla nestojí. Proto se bez vaší pomoci neobejdeme.


Pošlete prosím příspěvek na účet č.: 1030683003/6100

Pro zahraniční platby uvádějte: CZ4761000000001030683003


Nezapomeňte uvádět do textu pole slovo "dar".


Každá stokoruna je důležitá a pokud chcete tak jako my, aby naše síť byla úspěšná a mohla se rozvíjet, budeme potřebovat vaši finanční podporu.


Váš tým Czechbook!

292 zobrazení8 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page