top of page

Vytvářejte diskusní skupiny!

Aktualizováno: 14. 6. 2020

Dámy a pánové, máme pro vás další skvělé zprávy. Nyní si můžete sami vytvářet, tak jako na jiných klasických sociálních sítích, své vlastní diskusní skupiny. Vyberte nějaké zajímavé téma, o kterém byste si rádi poklábosili s ostatními a přidejte členy, kteří by o diskutované téma měli zájem.


Všechny skupiny najdete pod tlačítkem "Skupiny" v horní liště stránek. Na stránce samotné můžete filtrovat skupiny dle aktivit či sledovanosti, skupiny zobrazovat či do nich vstupovat. Samozřejmě, že i vy sami můžete vytvářet svoje vlastní diskusní auditoria! Zkuste to pomocí tlačítka "Vytvořit skupinu". Můžete vytvářet veřejné skupiny, neveřejné a tajné. Stačí si jen vybrat zdali má být vaše komunita uvnitř skupiny více privátní či veřejná.



Každá diskusní skupina má vlastní úvodní fotografii, seznam členů, popis skupiny a seznam všech použitých a nahraných obrázků či videí. Přidávejte či odebírejte členy jak je vám libo a spravujte si svoji vlastní skupinu! A to vše bez cenzury velkého bratra!



Pokud se vám betaverze projektu Czechbook líbí a přejete si aby pokračoval, přispějte nám na vývoj a na náklady spojené s vytvořením nové sítě a pomozte nám vybudovat nezávislou síť. Projekt je zatím ve stavu testovací betaverze, ale pokud se má stát reálnou službou, je potřeba uhradit spoustu nákladů. Sociální síť Czechbook je koncipována jako zcela svobodná síť bez cenzury, založená na spolupráci, přátelství a dobrovolnosti. A jelikož nejsme financovaní tajnými službami, ani nemáme za zadkem oligarchy zbohatlé na ožebračování veřejnosti, a chceme zůstat i nadále zcela soběstační i nezávislí, potřebujeme z vaší strany menší finanční podporu aby se celá věc dala zrealizovat. Výroba nás nic nestojí, děláme to zadarmo a s láskou, ale už se nám popravdě moc nechce financovat veškeré náklady spojené s provozem. Každá stokoruna se hodí. V současné době vybíráme příspěvky na realizaci spuštění vlastního hostingu, na provoz domén a dalších služeb. Budeme vděční z jakoukoliv vaši podporu. Jak přispět a proč, se dozvíte ZDE.


Pošlete prosím příspěvek na účet č.: 1030683003/6100

Pro zahraniční platby uvádějte IBAN: CZ4761000000001030683003

Nezapomeňte uvádět do textu pole slovo "dar".


Děkujeme a přejeme příjemnou zábavu!

210 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page